Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Radość

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Bardzo dziekuję za info..i proszę o przytrzymanie tej dobrej pogody. W Warszawie jest bardzo kapryśna. Pozdrawiam

    malgorzatka2303 / 2017-03-24 15:44
  • Witam Jestem w sanatorium turnus 14.03.17-04.04.17.Warunki lokalowe są dobre,pokoje dwu osobowe,czyste,w pokojach jest dość ciepło.Sprzątnie co drugi dzień.Ja mam pokój od strony morza,wydaje mi się,że pokoje od tej strony są bardziej widne i z widokiem na morze,które szumi i uspokaja.Pogoda wyśmienita,prawie cały czas mamy słońce i te wspaniałe spacery nad morzem,czasami po 14km. Wyżywienie jest dobre i smacznie przyrządzane,jedynie kolacje są trochę skromniejsze.Jest kawiarnia w tym sanatorium,gdzie są jakieś koncerty,spotkania.Każdego dnia w kawiarni są potańcówki(20-22)jeżeli ktoś ma takie potrzeby.Są organizowane wycieczki z przewodnikiem do Trójmiasta , Słupska , doliny Challoty.Zabiegi z dojściem około 3-4min.W czasie turnusu są trzy wizyty lekarskie.Uważam ,że można śmiało przyjeżdżać do sanatorium Radość. Pozdrawiam Bogdan

    Bogdan / 2017-03-23 20:44
  • Pokoje od strony morza są ciemnie i zimne jak na tą porę roku.Szafka jak na dwie osoby mała, ale w walizce resztę rzeczy trzymałem. Ale poza tym wszystko ok, bardzo chciałbym do Radości przyjechać. Mam miłe wspomnienia. Sanatorium oceniam na 4+ W Sanatorium byłem z mamą 8 lat temu. Teraz na pewno wszystko się zmieniło na dobre... Polecam z całym przekonaniem i pewnością to sanatorium.

    Marcin / 2017-03-23 7:15
  • Informacja do Pana Bogdana: z Ustki autobus o godz. 8/oo w Łodzi Kaliskiej o 16/10 z Łodzi Kaliskiej o 16/50 w Warszawie(Plac Defilad) o 19/10, data powrotu 03 kwietnia 2017r. Pozdrawiam serdecznie.Do Ustki proszę z Warszawy zabrać dobry humor......

    anula / 2017-03-10 13:49
  • Panie Bogdanie, bardzo proszę o kilka rad jak się Pan już rozejrzy na miejscu. Mnie przypada turnus w kwietniu, a opinie są bardzo skrajne. Pozdrawiam Małgorzata

    malgorzatka / 2017-03-08 15:47
  • Mam skierowanie do sanatorium "Radość" na 14 marca jestem z Warszawy, jadę pociągiem do Gdyni,potem do Słupska,a następnie autobusem do Ustki. Uprzejmie proszę o wskazówki dotyczące wyboru pokoju,zabiegów.Mój tel.501014499 Pozdrawiam Bogdan

    Bogdan / 2017-03-07 1:15
  • Standardzie oczywiście.

    Gosia / 2017-02-16 21:16
  • Uprzejmie proszę o wskazówki dotyczące wyboru pokoju. Czy są w tym samym standarcie, na co zwracać uwagę. Oraz info na temat zabiegów. Dziekuję

    GOSIA / 2017-02-16 12:33
  • Uprzejmie prosze o opinie i wskazówki. Czy wszytkie pokoje są w tym samym standarcie, może warto na coś zwrócić uwagę przy wyborze pokoju.Itd. Pozdrawiam

    GOSIA / 2017-02-16 12:27
  • Jadę do Ustki-Radość dn 19 luty 2017 samochodem,chętnie zabiorę 2 osoby z okolic Włocławek Toruń tel.660353068

    Zdzisław / 2017-02-07 14:00
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane