Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Radość

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Nie ma sprawy Wiesiu :) Z tą kawą to trzymam za słowo hahhaha. Jest tylko mały niuansik.. jedziesz w tym samym terminie czy tak jak napisałaś " w podobnym" terminie :)Pozdrawiam serdecznie Ela

    Elżbieta / 2016-06-26 0:58
  • Witam, Elżbieto to nie żart ze skopiowaniem Twojej wiadomości :) mam dokładnie ten sam termin i wykorzystałam Twoją wiadomość, to takie ... wygodnictwo z mojej strony . Jadę w podanym terminie do Ustki, tylko ja jadę z centrum ze Skierniewic. Pozdrawiam i do zobaczenia w Ustce. Masz u mnie kawę za moje wykorzystanie :) :)

    Wiesia / 2016-06-25 22:24
  • Zdzisławie, nie wspomniałeś nic o terminie Twojego wyjazdu do Ustki i do jakiego jedziesz sanatorium :)Zauważyłam, ż moja pierwsza wiadomość została skopiowana i podpisana nieco innym imieniem :). Jeśli to nie żart to będzie nas parę osób z Białegostoku.Pozdrawiam serdecznie Elżbieta

    Elżbieta / 2016-06-23 23:48
  • Jade do Ustki do senatorium z Białegostoku mogę zabrac 2 osoby

    zdzisław / 2016-06-20 17:57
  • Właśnie wróciłam z Radości. Ludzie marudzili trochę. Moja opinia: genialna lokalizacja, miła obsługa, lekarze do dogadania się (pani Dr Zofia - rewelacyjne poczucie humoru - specyficzne, pozdrawiam). Pokoje czyste, sprzątane co 2 dzień, panie sprzątające bardzo sympatyczne. Pokoje od morza ciemniejsze i chłodniejsze, te od parkinu słoneczne i cieplejsze. Mankament wszystkich - mała szafa. Czajnik - jeden na pietrze (podobno komercyjni maja w pokojach). Lodówek-chłodziarek brak. Reczniki zmieniane raz. Warto mieć swoje jak się ma mokre zabiegi. Jedzenie średnie (dużo mielonek), zupy podobno smaczne, ale wszystko podane wiec już mi pasowało. Parking bez opłat. Zabiegi w zakładzie przyrodoleczniczym 3 minuty spacerkiem. Bardzo sympatyczna załoga. Życzę miłego pobytu i odpoczynku! OlaB zwana Hanią Dobra ryba - w porcie Mar-Hub i śledziowa zagroda w Starkowie

    OlaB / 2016-06-08 21:53
  • Otrzymałam skierowanie do sanatorium "Radosc" w Ustce w terminie 27.07-17.08.2016.Może ktoś jeszcze tam się wybiera w tym terminie ? Wiesia

    Wiesia / 2016-06-01 14:52
  • Otrzymałam skierowanie do sanatorium "Radosc" w Ustce w terminie 27.07-17.08.2016.Może ktoś jeszcze tam się wybiera w tym terminie

    Elżbieta / 2016-05-14 8:57
  • Jadę z Bełchatowa na turnus do Radości w Ustce na turnus 27.04-18.05 .Wyjeżdżam we wtorek 26.04 mam wolne miejsce i mogę kogoś ze soba zabrać

    Krzysiek / 2016-04-20 16:31
  • Witam jadę do sanatorium Radość w Ustce na turnus od 26.04.2016.Czy morze ktoś jedzie w tym czasie ze Starogardu Gdańskiego???? kontakt do mnie 605124343

    januszek / 2016-04-19 17:43
  • Jadę do Radości" w Ustce od 09 do 30 czerwca 2016 r. z Olsztyna. Czy ktoś jeszcze jedzie?

    beata / 2016-04-09 16:34
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane