Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Radość

INFORMACJE VIDEOOFERTA GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI CENNIKKONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Witam, mam skierowanie do OW Radość od 10.09.2016 r. jestem z Mazur, czy może jeszcze ktoś z tych stron jedzie do Ustki od 10 -go chętnie zabiorę się z kimś zawsze to przyjemniej i taniej, pozdrawiam

    Anna / 2016-08-22 8:54
  • Witam. Czy ktoś z internautów miał przyjemność być gościem sanatorium "Radość"? Proszę o opinie i garść informacji. Czy są pokoje jednoosobowe? Jakie jest wyposażenie?

    Marek / 2016-08-19 19:16
  • Witaj Elżbieto, miło, że się odezwałaś. Pogoda chyba w całym kraju taka brzydka, ale ja wierzę, że od 27 lipca nad morzem będzie przepięknie :) . Ja też już odliczam dni no i oczywiście ... pamiętam o kawusi ha ha ha. Pozdrawiam wszystkich jadących do Ustki. Do zobaczenia.. już za kilka dni :) :) :D :D

    Wiesia / 2016-07-16 14:33
  • Hej koleżanki :) Zmieniałam operatora sieci więc miałam "drobny" problem z dostępem do netu.Dziękuję za pozdrowionka, ja już odliczam dni do wyjazdu.Mam jednak nadzieję, że będziemy miały lepszą pogodę, iż ta w ostatnim tygodniu....w Białymstoku leje :( Do 27 lipca hahahha

    Elżbieta / 2016-07-15 22:03
  • Pozdrawiam również i do zobaczenia już wkrótce :) :)

    Wiesia / 2016-07-15 15:44
  • Bardzo się cieszę i czekam na nasze spotkanie, Pozdrawiam gorąco Elę i Wiesię - Hala

    hala / 2016-07-11 17:37
  • Witajcie :) To już jest nas trzy na turnusie od 27 lipca do 17 sierpnia: Ela -Białystok, Wiesia -Skierniewice i Hala Bielsko Biała. Do zobaczenia za 2 tyg. Pozdrawiam Ela

    Elżbieta / 2016-07-10 21:43
  • Otrzymałam skierowanie do sanatorium "Radość" w Ustce w terminie 27.07. -17.08.2016r-jadę z Bielska-Białej,chętnie razem pojadę.

    hala / 2016-07-10 13:48
  • Otrzymałam skierowanie do sanatorium "Radosc" w Ustce w terminie 05.07-26.07.2016.Może ktoś jeszcze tam się wybiera w dniu 04.07.2016 r.

    Anna / 2016-06-29 23:12
  • Otrzymałam skierowanie do sanatorium "Radosc" w Ustce w terminie 05.07-26.07.2016.Może ktoś jeszcze tam się wybiera w dniu 04.07.2016 r.

    Anna / 2016-06-29 23:11
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane